OBS på udmeldelse

22. august 2026 17:10 , af Kristina Admin

Vigtigt vedrørende udmeldelse 😊

Du bliver ikke slettet som medlem eller bruger på bookingsiden ved at trykke på ”Udmeld”. Denne funktion er kun beregnet til at opsige aktive svømmeabonnementer.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem på bookingsiden, kan du blot undlade at betale den udsendte medlemsfaktura. Herefter bliver din bruger slettet.

Du er også altid velkommen til at sende mig en besked, så sletter jeg dig manuelt i systemet 😊