Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

BETALING
Medlemmet bliver opkrævet straks betaling ved de fleste aktiviteter. Dog Workout and Rehab opbevarer ikke medlemmets kreditkort informationer.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering for betaling fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab af Dog Workout and Rehab, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af tilgodehavende.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Dog Workout and Rehab forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling,og hvis der sker misligehold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.